Selecta Finland yrityksenä

Selecta Finland on kokonaisvaltaisesti yrityksiä palveleva taukotuotteiden tarjoaja. Tavoitteenamme on luoda iloa työntekijöiden jokaiseen päivään luomalla erinomaisia taukoja. Herkulliset ja virkistävät tauot ja ensiluokkainen laatu ovat meille aina etusijalla. Alkuvuosistamme vuodesta 1863 lähtien toimintamme on jatkuvasti laajentunut ja nykyisin Selecta Finland kuuluu euroopanlaajuiseen Selecta-konserniin.

 1. Kotisivu
 2. Tietoa meistä
 3. Pelican Rouge yrityksenä
Paahtamisen ammattilaisia vuodesta 1863

Kahvinpaahtamisen ammattilaisia jo vuodesta 1863

Oman paahtimomme ja kahvimerkkimme, Pelican Rougen, tarina alkoi yli 160 vuotta sitten Belgian Antwerpenissä, jossa Joseph van Leckwijk poikineen perusti pienen kahvipaahtimon. Liike sai nimekseen Continentale Maatschappij voor het Branden van Koffie. He opettelivat kahvinpaahtamisen hienovaraisen taidon, perustivat brändin Roode Pelikaan ja tuottivat hyvää ja edullista kahvia uuden sukupolven kahvinautiskelijoille.

Leckwijkien opeteltua vuonna 1863 kahvinpaahtamisen perinteikkään taidon, he määrittivät samalla belgialaisen kahvintuotannon suuntaviivat. Vuoteen 1899 mennessä tietoisuus Pelican Rougesta alkoi levitä ympäri Eurooppaa. Tänään brändimme on ensiluokkaisen kahvinautinnon synonyymi.

Paahtimomme kahviasiantuntijat paahtavat tuoreet pavut yhdistellen tieteen viimeisimpiä saavutuksia ja perinteistä käsityötaitoa. Täydellisen maun luominen vaatii juuri oikeaa lämpötilaa, ajoitusta ja ilmavirtaa. Pavut paahdetaan hitaasti, jotta makusävyt pääsevät oikeuksiinsa. Paahdamme räätälöidyin menetelmien sekä single-origin -kahveja että kahvisekoituksia, joista voi aistia hienovaraisia makuvivahteita ja syvän täyteläisiä sävyjä.

Nautinnollinen hetki, upeat ihmiset ja höyryävä kupillinen hyvää kahvia – täydellistä!

Pelican Rouge - yli 160 vuoden kokemuksella

Pelican Rouge Coffee Roasters - oma paahtimomme

Belgian sydämessä syntyneellä Pelican Rougella on vahvat keskieurooppalaiset juuret. Vuonna 1863 Jozef Van Leckwijck ja hänen poikansa aloittivat kahvin paahtamisen pienellä belgialaisella kahvipaahtimollaan. Aluksi he toimittivat kahvia paikallisille ravintoloille ja kauppiaille.

Vasta kolmen vuosikymmenen kuluttua Pelican Rouge saavutti kansainvälistä tunnustusta. Kahvia alettiin paahtaa suuremmassa hollantilaisessa paahtimossa - samassa, jossa Pelican Rougen kahvipavut paahdetaan vielä tänäkin päivänä. Tarkkaan valikoiduista pavuista paahdettuja kahvipaahtimomme tuotteita nautitaan nykyään eri puolilla maailmaa.

Selecta-konserniin kuuluva vuonna 1973 perustettu kahvipaahtimo Pelican Rouge Coffee Roasters Hollannin Dordrechtissä on edelleen kahviosaamisemme perusta. Paahtimolla valmistetaan lähes kaikki kahviautomaattiemme kahvit ja juomat.

Kahvia omasta paahtimosta – ylpeydellä ja ammattitaidolla!

Kahvia omasta paahtimosta – ylpeydellä ja ammattitaidolla!

Hyvän kahvin perustana on laadukas raakakahvi. Kahvipapu on luonnontuote ja vuosittaisissa sadoissa on aina omat erityispiirteensä. Osaamme valita laadukkaat raakakahvit, sillä meillä on siihen vaadittava pitkä kokemus ja vankka ammattitaito.

Jokaiselle paahtimomme kahville on oma määritelty makuprofiilinsa. Makuprofiilin ja reseptin avulla varmistetaan, että asiakkaamme voivat nauttia samasta tutusta herkullisesta kahvin mausta kahvisadosta riippumatta. Makuprofiilin toteutumista valvotaan koko tuotantoprosessin ajan laboratoriokokein. Reseptit, joilla makuprofiilit saavutetaan, ovatkin paahtimomme tarkimmin varjeltuja salaisuuksia.

"Jokapäiväisessä elämässä päivän voi hyvinkin pelastaa täydellinen kahvikupillinen! Siihen tarvitaan mukaan Salainen Ainesosa. Toiset kutsuvat sitä rakkaudeksi, toiset huolenpidoksi."

Tämän eteen työskentelemme päivittäin:

Visiomme: Euroopan johtava kahvi- ja ruoka-automaattipalvelujen tarjoaja työpaikoilla ja julkisissa tiloissa.

Missiomme: Sitoutunut tarjoamaan laadukkaita kahvi-, valmisruoka- ja juomakonsepteja.

Slogan: Make the day work.

Brändäyslupauksemme on, että sitoutumisella ja palvelulla helpotamme asiakkaidemme elämää.

 

Asiakaskeskeisyys  

Välitämme aidosti asiakkaistamme. Meille on itsestään selvää, että tarjoamme asiakkaallemme vain parhaita mahdollisia ratkaisuja. Arvostamme asiakaspalautetta ja kuuntelemme aina tarkasti asiakkaidemme toiveita. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen ja jokainen asiakaskokemus erinomainen. Asiakkaamme on aina meille tärkein.

     
Voitokas asenne  

Me Pelican Rougella haluamme aina oppia uutta ja kehittyä entistä taitavammiksi. Etsimme jatkuvasti keinoja ylittää itsemme ja tehdä asiat vielä vähän paremmin. Teemme lujasti töitä ja tähtäämme joka päivä huikeisiin tuloksiin. Kaikessa mitä teemme kannamme vastuun niin henkilöstöstämme kuin toiminnastamme.

     
Tiimityö  

Toimintamme perustuu luottamukseen. Jaamme yhdessä vastuun tuotteidemme ja palvelujemme laadusta. Luotamme vastuuhenkilöihimme ja heidän päätöksiinsä. Luotamme myös työtovereihimme ja opimme toisiltamme uusia taitoja. Kannamme yhdessä vastuun myös silloin, kun kohtaamme haasteita. Uskomme, että yhdessä tekemällä voimme saavuttaa upeita tuloksia.

     
Erinomainen laatu  

Liiketoimintamme perustuu sovittuihin standardeihin ja toimintamalleihin. Näin tekemisemme on aina helposti mitattavaa ja mahdollisimman tehokasta. Seuraamme tarkasti työnjälkeämme ja saavuttamiamme tuloksia sekä parannamme palvelujamme entistä paremmiksi.

     
Rehellisyys  

Noudatamme korkeimpia eettisiä standardeja – toimimme rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Arvostamme yksilöitä ja erilaisia näkemyksiä.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.