Kahvipisteet

Pelican Rouge, Lavazza sekä Starbucks -kahvipisteemme tarjoavat tyylikkään kokonaisuuden, joka lisää taukotilojen viihtyvyyttä työpaikallanne. Tarjoamme useita vaihtoehtoja moneen tyyliin ja makuun.

Tutustu malleihin ja inspiroidu!

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Kahvipisteet
Kahvipisteet

Kokonaisratkaisu työpaikan taukotiloihin

Moderni taukotila luo työhyvinvointia ja viihtyvyyttä työpaikoille. Hyvin suunnitellulla taukotilalla voi olla valtava vaikutus työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen, joista hyötyvät niin työntekijät kuin koko organisaatio. Työhyvinvoinnin kasvaessa henkilöstö on motivoinut ja energinen. Taukotilat antavat tilaa ajatuksille ja suovat ansaitun tauon työntekijöiden päivään.

Me Pelican Rougella haluamme auttaa yrityksiä luomaan rentouttavan taukotilaympäristön, joka on miellyttävä keidas kaikille työntekijöille. Taukotiloja varten olemme luoneet yritysten käyttöön valmiit moduulit Pelican Rouge-, Lavazza- sekä Starbucks -kahveista.

Voitte valita yrityksenne käyttöön parhaiten sopivan kokonaisuuksen. Jokainen moduuli sisältää kalusteen, kahvilaitteen Pelican Rouge-, Lavazza tai Starbucks-kahvilla, sekä yrityksenne valitsemat oheistarvikkeet. Tarjoamme kokonaisuuden aina yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin perustuen.

Mikä kahvipisteistämme sopisi teidän yrityksenne sisustukseen? Haluaisitteko kahvinne tumma- tai vaaleapaahtoisena? Entä millaisia ominaisuuksia toivotte kahvilaitteelta? Pelican Rougelta löytyy ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin, jätä yhteydenottopyyntö niin teemme tarjouksen!

Pelican Rouge -kahvipiste

Pelican Rouge -kahvipiste

Näyttävällä ja tyylikkäällä Pelican Rouge -kahvipisteellä rakennat kutsuvan kahvipisteen toimistoon, aulaan tai vastaanottotiloihin. Huolellisesti viimeisteltyjen Pelican Rougen kahvien maussa yhdistyvät luova ajattelu, brändin pitkä historia ja perinteikäs käsityötaito. 

 

 

Lue lisää Pelican Rouge -kahvikonseptista
Lavazza-kahvipiste

Lavazza-kahvipiste

Haluatko tarjota ylellisen kahvielämyksen työntekijöillesi, asiakkaillesi ja vierailijoillesi? Lavazza-kahvikonsepti on ihanteellinen ratkaisu. Hemmottelua italialaisella Lavazza espressolla tai cappuccinolla.

Lue lisää Lavazza-kahvikonseptista
Starbucks We Proudly Serve

Starbucks We Proudly Serve

Starbucks We Proudly Serve on ylellinen Starbucks-kahvilan tyyliin suunniteltu kokonaisuus, jolla saatte aidon Starbucks-elämyksen työpaikallenne. Konsepti tarjoaa viimeisintä sveitsiläistä huippuluokan kahvilaiteteknologiaa sekä ainutlaatuisen ratkaisun täydentämään erilaisia toimisto-, aula- ja taukotiloja.

 

 

Lue lisää Starbucks -konseptista

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Valitse kyselyn aihe alla olevasta listasta ja täytä lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Yhteydenoton syy

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.