Kuumat juomat

Ihanat, täyteläisen suklaiset kaakaot tarjoavat maistuvan vaihtelun taukojuomaksi. Joihinkin automaatteihin voit valita kahvin ja kaakaon lisäksi myös valinnaisen juoman.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Kuumat juomat
Herkullisen suklaiset kaakaot

Kaakaot

Kuohkean runsaan, suklaisen ja täyteläisen makuinen kaakao on ollut automaattiemme suosikkijuoma jo vuosia. Toiset tykkäävät makeasta, toiset kermaisesta - makuasioista ei sovi kiistellä. Pelican Rouge tarjoaa kaakaoita jokaiseen makuun sopivina. Perinteisten kaakaoiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös muita kaakaopohjaisia juomia.

Muut kuumat juomat

Joihinkin automaatteihin voit valita kahvin ja kaakaon lisäksi myös valinnaisen juoman. Valikoimastamme löytyy vaihtoehto niin suolaisena kuin makeanakin juomana. Valinnaisella juomalla laajennat laitteen valikoimaa entisestään.

Valinnaisina juomina valikoimastamme löytyy myös mustaherukkamehu, mustikkakeitto ja vihanneskeitto. Laitemallista riippuen kylmäyksiköllä varustettuun laitteeseen on mahdollista saada myös limonadeja.

Kaakaoiden ja muiden kuumien juomien valikoima

Kaakaohedelmästä kaakaojuomaksi

Kaakaohedelmästä herkkujuomaksi

Jo Kolumbus aikoinaan toi kaakaopapuja mukanaan Eurooppaan. Suuren yleisön tietoisuuteen kaakao tuli 1500-luvulla, kun konkvistadori Hernán Cortés laivautti kaakaopapuja Espanjaan.

Kaakaojauhe on pitkän tuotantoprosessin lopputuote. Kaakaopuun hedelmät ovat noin 30 cm:n mittaisia. Hedelmät poimitaan käsin ja halkaistaan. Valkoiset pavut kaavitaan irti ja niiden annetaan fermentoitua lämpimän tropiikin auringon alla muutamia päiviä. Säkkeihin pakatut kuivatut pavut varastoidaan satamiin, mistä ne ostetaan Eurooppaan ja Amerikkaan jatkokäsittelyä varten.

Kun kuoritut pavut paahdetaan ja jauhetaan, saadaan kaakaomassaa, jota käytetään paljon suklaan raaka-aineena. Massaa edelleen puristamalla voidaan irroittaa suurin osa rasvasta, jota kutsutaan kaakaovoiksi. Puristamisen jälkeen kaakaokakku on valmis ja sitä jauhamalla syntyy meille tuttu kaakaojauhe. Herkullisen suklainen kaakaojuoma syntyy, kun kaakaojauheeseen lisätään hieman sokeria ja maitoa.

Maistuisiko kupillinen?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

 Pelican Rouge verkkokauppa

Osta verkkokaupasta

Verkkokaupassa asiakkaamme tilaavat tuotteitamme silloin, kun heille parhaiten sopii. Tilausten nopeuttamiseksi voit halutessasi luoda verkkokauppaan itsellesi vakio-ostoslistoja.

Tuotevalikoimastamme löytyy kaikki työpaikalla tarvittavat taukotuotteet: kahvit, sokerit, lusikat, kupit, servietit, teet, keksit, suklaat jne. 

Pelican Rougea – olkaa hyvä!

Verkkokauppaan

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.