Maistuisiko tee?

Yhä useampi juo teetä töissä. Se on hyvä pitää mielessä kokouksia ja konferensseja ajatellen, jotta voit tarjota kaikille osallistujille jotain lämmintä ja hyvää juotavaa.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Tee
Teelehtien keräys

Teepensaasta kuppiin

Tiesitkö, että tee on veden jälkeen maailmassa suosituin juoma? Entäpä sen, että teepussin keksiminen oli silkka vahinko? Teen alkuperänä pidetään Kiinaa, siitä huolimatta, että itse teekasvi Camellia Sinensis on kotoisin Intiasta. Teenjuonti aloitettiin Kiinassa yli 5 000 vuotta sitten. Euroopassa tee tuli tavallisen kansan juomaksi vasta 1800-luvun loppupuolella.
Tee jaotellaan valmistustavan mukaisesti vihreään, valkoiseen, mustaan ja keltaiseen teehen. Teeksi kutsutaan vain teepensaan lehdistä valmistettua juomaa.
Teen matka plantaasilta kuppiin kulkee monen vaiheen kautta. Teelehdet poimitaan yleensä käsin, jonka jälkeen ne esikuivatetaan eli nuudutetaan lämpimässä ilmassa. Vajaan vuorokauden kuluttua teelehdet ovat valmiita seuraavaan vaiheeseen eli rullaukseen, jossa lehtien rakenne rikkoutuu ja entsyymit sekä öljyt vapautuvat. Musta tee käy läpi myös hapetuksen ennen kuivausta. Kuivat teelehdet lajitellaan koon mukaan. Tee myydään usein sekoituksina, koska sato ei ole aina samanlainen. Sää, maaperä ja teepensaan lajike vaikuttavat teelehden makuun.

Laaja teevalikoima Pelican Rougelta

Teetä moneen makuun

Teevalikoimamme sisältää laajan kattauksen erimakuisia Lipton-teevaihtoehtoja sekä Nordqvistin teelaatuja. Valikoimastamme löytyy perinteistä mustaa teetä, maustettua mustaa teetä, vihreää teetä maustamattomana sekä maustettuna ja erilaisia yrttiteevaihtoehtoja. Löydä sinäkin oma suosikkisi laajasta makuvalikoimasta!

Katso teevalikoima verkkokaupastamme

Kysy lisää teevalikoimastamme?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Pelican Rouge verkkokauppa

Osta verkkokaupasta

Verkkokaupassa asiakkaamme tilaavat tuotteitamme silloin, kun heille parhaiten sopii. Tilausten nopeuttamiseksi voit halutessasi luoda verkkokauppaan itsellesi vakio-ostoslistoja.

Tuotevalikoimastamme löytyy kaikki työpaikalla tarvittavat taukotuotteet: kahvit, sokerit, lusikat, kupit, servietit, teet, keksit, suklaat jne.

Pelican Rougea – olkaa hyvä!

 

Verkkokauppaan

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.