Välipaloista energiaa työpäivään

Välipala tai pieni herkku kahvin seuraksi? Kioski- ja välipala-automaateistamme on mahdollista tarjoilla pikkupurtavaa kellon ympäri kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Välipala-automaatit
 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Välipalat
 Välipaloista energiaa

Pieni välipala auttaa jaksamaan

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita kioskiautomaatteihimme. Tuotevalikoimassa on perinteisiä Fazerin ja Marsin makeisia sekä terveellisiä välipaloja. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti mm. saadun asiakaspalautteen perusteella sekä tuomme säännöllisesti uutuustuotteita valikoimaan.

Kioski- ja välipala-automaattimme tarjoilevat pikkupurtavaa väsymättä kellon ympäri kustannustehokkaasti ja nopeasti. Erityisen hyvin automaatit sopivat vaikkapa ympärivuorokauden toimiville työpaikoille, kouluihin tai sairaaloihin. Kioskiautomaateissa voidaan myydä erilaisten makeisten lisäksi esimerkiksi sipsipusseja, limuja ja välipalakeksejä.

Tarjoamme kioskiautomaatteihimme täyttöpalvelua, jolloin asiakasvastaavamme pitävät huolen siitä, että laitteessa olevat tuotteet ovat sovitun hintaisia, tuoreita ja etteivät tuotteet lopu kesken.

Välipala-automaatista voidaan tarjoilla pienimmistä välipaloista (jogurtit, hedelmät, voileivät) aina täyttäviin ruoka-annoksiin asti, koska hyllyjen lokerokoko on helposti muunneltavissa. Välipala-automaatteja asiakkaamme täyttävät itse haluamillaan tuotteilla.

Kysy lisää tuotteistamme ja laitteistamme

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.