Välipala-automaatit

Välipalan tai pienen herkun kahvin seuraksi voi ostaa kätevästi automaatista. Kioski- ja välipala-automaatit tarjoilevat pikkupurtavaa väsymättä kellon ympäri kustannustehokkaasti ja nopeasti.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Välipala-automaatit
Välipalaa kellon ympäri automaatista

Pikkupurtavaa kellon ympäri välipala-automaatista

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita kioski- ja välipala-automaatteihimme. Tuotevalikoimassa on perinteisiä makeisia sekä terveellisiä välipaloja. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti saadun asiakaspalautteen perusteella sekä tuomme säännöllisesti uutuustuotteita valikoimaan.

Erityisen hyvin automaatit sopivat ympärivuorokauden toimiville työpaikoille, kouluihin tai sairaaloihin. Kioskiautomaateissa voidaan myydä erilaisten makeisten lisäksi esimerkiksi sipsipusseja, välipalakeksejä ja fitness-tuotteita. Tarjoamme kioskiautomaatteihimme täyttöpalvelua, jolloin laitehoitajamme pitää huolen siitä, että laitteessa olevat tuotteet ovat sovitun hintaisia, tuoreita eivätkä tuotteet lopu kesken.

Välipala-automaatista voidaan tarjoilla pienimmistä välipaloista (jogurtit, hedelmät, voileivät) aina täyttäviin ruoka-annoksiin asti, koska hyllyjen lokerokoko on helposti muunneltavissa. Välipala-automaatteja asiakkaamme täyttävät itse haluamillaan tuotteilla.

Kioski- ja välipala-automaatit

Vaikea valita?
Anna meidän auttaa!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.