Foodie's ratkaisut työpaikalle

Herkullinen, tuore ruokaelämys. Joka kerta. Luo iloa ja viihtyvyyttä työpaikalle Foodie's ruokaratkaisun avulla!

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Välipala-automaatit
 5. Foodies -välipala-automaatti
Grab & Go – älykäs välipala-automaatti

Foodie’s on tulevaisuus

Määrittelimme ruuan saatavuuden työpaikoille uudelleen

Foodie's on innovatiinen MicroMarket-ratkaisu, joka tarjoaa tuoreita ja herkullisia, ensiluokkaisia ​​ruokavalintoja työpaikoille nautittavaksi 24/7. Turvallinen, hygieeninen ja kestävä taukotilaratkaisu varmistaa tulevaisuuden ruoka- ja juomatarjonnan työpaikoilla sekä muissa toimitiloissa.

Tulevaisuuden innovaatio

Foodie's-ratkaisu on hyvän ruoan ystäville ja tarjolla ympäri vuorokauden. Laitteet ovat ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön sen joustavuuden, skaalautuvuuden ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Olipa kyseessä hotelli, joka tarjoaa vieraille ensiluokkaisen ruokatarjouksen, tai varasto, joka pitää työvoiman lähellä työpaikkaa.

Foodie's-ratkaisussa jääkaapit avataan vain silloin, kun maksutapa esitetään tai käytetään räätälöityä sovellusta. Älykkään järjestelmän ansiosta ihmiset voivat selata, valita, maksaa ja nauttia heti. Ei avoimia kameroita, järjestelmä toimii punnitusjärjestelmällä. Parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen on nopeaa, helppoa sekä henkilökohtaista.

00:00 / 00:00

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Valitse kyselyn aihe alla olevasta listasta ja täytä lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Yhteydenoton syy

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

Foodies taukotilat pelican rougelta

Luo iloa työpaikalle!

Aamiaisella liikkeelle. Varhainen lounas kollegoiden kanssa. Illallinen klo 19. Työskentely myöhään. Riippumatta päivän rytmistä, asiakkaat tai työpaikkasi ihmiset haluavat tuoreen ja maukkaan ruokakokemuksen, joka sopii heidän aikatauluihinsa ja tuo heille iloa. Siksi olemme täällä.

Foodie's tarjoaa:

 • Saatavilla ympäri vuorokauden.
 • Terveellisiä ja tuoreita, kuumia ja kylmiä ruoka- ja juomayhdistelmiä, jotka sopivat uusimpiin ruokailutrendeihin ja joihin alueelliset tavat ja mieltymykset vaikuttavat.
 • Terveysturvallisuutta ja hygieniaa erikseen pakatuilla elintarvikkeilla ja kontaktittomalla maksulla.
 • Foodies yllättää ja ilahduttaa, sovittaa ihmisten aikataulut mihin tahansa he haluavat, milloin he haluavat.
 • MicroMarket-ratkaisumme inspiroivat tuottavia, luovia ja onnellisempia ihmisiä. Jotta yrityksesi voi tehdä, toimittaa, saavuttaa ja nauttia enemmän.

Täydellinen palvelu. Kaikki saatavilla 24/7.

Selecta-konsernin maailmanluokan palveluverkon ansiosta olemme kansainvälisiä emmekä ole kaukana. Alastasi riippumatta muotoilemme Foodie's-ratkaisun vastaamaan henkilöstösi odotuksia ja ylitämme ne.

Toimistoihin: Ammattitaitoisen palvelumme ansiosta ruoka- ja juomaratkaisut tekevät Foodie's:ista ihanteellisen tulevaisuuden toimistoon ja toimipisteisiin.

Terveydenhoidon toimipisteisiin, sairaaloihin ja terveyskeskuksiin: Foodie's tarjoaa terveellistä, laadukasta ruokaa ympäri vuorokauden, missä turvallisuus on avainasemassa.

Logistiikkaan, kuljetuskeskuksiin ja tehtaisiin: Foodie's keskittyy innovaatioihin, ja terveelliset valinnat, jotka mahdollistavat tuottavuuden työtilojen läheisyydessä.

Hotelleihin: Antaa asiakkaille valinnanvaraa ympäri vuorokauden heidän tottumusten ​​ja mieltymyksien mukkaisesti.

Miksi valita Foodie’s?

 • Iloiset ja terveet ihmiset - laadukas, kestävä ja vastuullisesti tuotettu ruoka saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi.
 • Valinnat ja mieltymykset - satoja tuoreita, trendikkäitä ruokia.
 • Hygieeninen ja turvallinen - Yksilöllinen ja helppo ostokokemus, kontaktiton maksu.
 • Palvelu ja innovaatio - huolletaan päivittäin luotettavalla, räätälöidyllä tekniikalla.
 • Kokemisen ilo - Foodies on paikka tavata, rentoutua ja olla luova.
00:00 / 00:00

Muutamme ruoka- ja juomapalveluja ratkaisu kerrallaan

Johtava tekniikkamme tarjoaa tehokkaan asennuksen ja huollon sekä helpon käyttäjämatkan kuluttajille ja ihmisillesi.

Asennus - Skaalautuva, modulaarinen muoto, joustava tarpeisiisi.

Palvelu - Huolletaan päivittäin, reaaliaikaisella seurannalla varmistetaan optimaalinen kalusto kuluttajien tarpeiden mukaan.

Maksaminen - Helppo käyttää ja turvalliset maksutavat.

Tiesitkö?

Aivomme ovat energiaintensiivinen elin, joka kuluttaa noin 20% kehomme kaloreista, joten se tarvitsee paljon hyvää polttoainetta pitääkseen keskittymisen läpi päivän. Siksi Foodie's tarjoaa terveellisiä vaihtoehtoja, kuten marjoja, pähkinöitä, täysjyvätuotteita ja tummaa suklaata, jotta ihmiset saisivat mahdollisimman terveellisen kokemuksen, joka innostaa tuottavuutta ja luovuutta.

Foodie’sin historia

Foodie's aloitti jakelupalveluna Milanossa Italiassa toimittamalla tuoreita, laadukkaita tuotteita toimistoihin. Ensimmäisen menestyksen jälkeen Foodie's perusti useita kauppoja, jotta myös kuluttajat voisivat ostaa tuotteita. Intohimo maistuvaan ja terveelliseen ruokaan, johon paikalliset kulttuurit ja mieltymykset vaikuttavat, on Foodie's tänään. Myöhemmin Selecta-konsernia osaksi tullut Foodie's laajennettiin uudeksi huippuluokan MicroMarket-ratkaisuksi, joka käyttää uusinta sveitsiläistä innovaatiota ja asiantuntemusta.

Foodie's ratkaisut tänä päivänä

Pandemia on kiihdyttänyt muutosta työelämässämme, ja uutena normina toimii hybridityöskentely. Koska toimistossa on vähemmän ihmisiä, työpaikat ovat nyt myös kollegoiden yhteydenpitoa ja seurustelua varten. Joustavilla työskentelymalleilla kiireinen lounas on menneisyyttä. Syömme välipalaa ja pidämme taukoja omien aikataulujemme mukaan. Foodie's vastaa räätälöityyn, lisäarvoa tarjoavaan ratkaisuun, joka sopii jokaiseen tarpeeseen. Olemme siirtyneet alkuperäisen MicroMarket-konseptin ulkopuolelle tarjotaksemme laajimman valikoiman, mukaan lukien erittäin tuoreet ja kuumat höyrytetyt ruoat ja barista-tyyliset kahvipisteet. Jokaiselle jotakin, valikoimilla, jotka houkuttelevat sukupolvia ja makuja. Foodie's on käytettävissä 24/7, ja se tarjoaa viihtyisän tilan, jossa ihmiset inspiroituvat.

Tulevaisuus

Välitämme planeetastamme. Alkuperäinen Foodie's toimitettiin polkupyörällä paikallisille yrityksille, kuten Foodie's on tänään. Tarjoamme 100% RPET-tuotteita, jotka ovat FSC-sertifioituja ja optimaalisen hankinnan avulla varmistamme, että jätteet pidetään minimissä. Selectan tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Foodies tukee myös tulevaisuuden iloisempaa työpaikkaa keskittyen vahvasti hyvinvointiin, osallisuuteen ja paikallisen yhteisön kumppanuuteen.

00:00 / 00:00