Selecta Finland Grab & Go -automaatit

Haluaisitteko oman välipala-automaatin työpaikallenne? Meillä on ilo esitellä älykäs ratkaisu, jonka ansiosta toimitiloissanne on aina tarjolla laadukkaita välipaloja, ruokaa ja kylmiä juomia.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Välipala-automaatit
 5. Grab & Go -välipala-automaatti
Grab & Go älykäs välipala-automaatti

Selecta Finland Grab & Go – oma välipala-automaatti työpaikallesi

Haluaisitteko välipaloja, ruokia ja juomia saataville työpaikallenne? Selectan uudet Grab & Go -välipala-automaatit palvelevat henkilöstöäsi läpi vuorokauden. Saat tarjolle maukkaita ruokia, välipaloja ja juomia. Grab & Go -laitteiden avulla varmistat työntekijöillesi tai asiakkaillesi kaiken, mitä he tarvitsevat hyvän energian ylläpitämiseen.

00:00 / 00:00

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Valitse kyselyn aihe alla olevasta listasta ja täytä lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Yhteydenoton syy

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

Välipaloista energiaa

Välipaloja, ruokaa ja juomaa työpaikoille Grab & Go -automaateilla

Älykkäät välipala-automaatit tulevaisuuden työpaikalle!

Koronan johdosta muutos työpaikoilla on ollut valtava. Kun toimistot ja muut työpaikat alkavat avautua uusien suositusten puitteissa ja yhä useammat ihmiset palaavat töihin, työnantajat tarvitsevat yksinkertaisia ​​ja joustavia ratkaisuja vastaamaan työntekijöidensä työhyvinvoinnin tarpeisiin, kuten ruoka- ja juomatarjontaan. Moderni työelämä asettaa uusia vaatimuksia, emmekä välttämättä syö säännöllisesti. Lisäksi työaikamme on muuttumassa yhä joustavammaksi. Siksi ruoka ja juoma ovat yhä tärkeämpiä kiinnostavan ja houkuttelevan työpaikan luomisessa.

Ruoka työpaikalla on yhä tärkeämpi hyvän työelämän luomiseksi luovien, sosiaalisten ja tuottavien näkökohtien perusteella. Se on myös laatumerkki ja kohta, jonka mahdolliset työntekijät muun muassa tekevät.

Pelican Rouge tarjoaa uudenlaisen Grab & Go -kokonaisratkaisun, joka sisältää laajan valikoiman monipuolisia, tuoreita ja terveellisiä välipaloja, ruokia, kahvia ja viileitä juomia. Kaikki käytettävissä työpaikallanne vuorokauden ympäri! Grab & Go on helppo tapa ylläpitää henkilöstösi hyvinvointia!

Pelican Rougen Grab & Go -välipala-automaatit tarjoavat:

 • Älykkään ratkaisun työpaikallesi varmistaen, että sinulla on aina laaja valikoima hyviä välipaloja, ruokia ja kylmiä juomia töissä.
 • Helpon tavan saada välipaloja nopeasti – avaat vain laitteen ja maksat nopeasti ja helposti maksukortilla, sovelluksella tai digitaalisella lompakolla.
 • Ainutlaatuisen ja varman tekniikan, jolla välipalojen saaminen työpaikalle on mutkatonta.
 • Räätälöidyn palvelun oman työpaikkanne tarpeisiin.
Älykkäät jääkaapit, jotka auttavat luomaan hyvän työelämän

Älykkäät jääkaapit, jotka auttavat luomaan hyvän työelämän

Selecta Finland Grab & Go -ratkaisu on uusi ja vallankumouksellinen tapa tarjota ruokaa, välipaloja ja juomia työpaikalla. Toisin kuin perinteiset myyntiautomaatit, älykkäissä välipala-automaateissamme ei ole perinteistä automaattista tuotteen toimitusta yksisuuntaisesti, vaan ne antavat käyttäjälle mahdollisuuden viedä ja palauttaa tuotteita suoraan älyhyllyille takaisin.

Ennen ostamista automaatin käyttäjä voi halutessaan selata tuotteiden kuvauksia, ravintotietoja ja hintoja innovatiivisen käyttöliittymän kautta. Asiakkaalta veloitetaan siitä, mitä hän on poistanut jääkaapista, kun osto on saatettu päätökseen sulkemalla ovet.

Grab & Go -välipala-automaattien maksu suoritetaan mobiilisovelluksen avulla, luottokortilla tai mobiililompakolla.

 • VISA / Mastercard -luottokorttimaksu ei vaadi ennakkorekisteröintiä ostosten tekemiseen, joten ratkaisu on nopeasti kaikkien saatavilla.
 • Mobiililompakko, kuten Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay.​
 • Maksusovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä pankkikorttisi turvallisella tavalla sovellukseen. Sovelluksen kautta sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa digitaalisia kuitteja ostoksistasi. ​

Uusi Grab & Go -välipala-automaatti perustuu moduulijärjestelmään, joka sisältää älykkäät jääkaapit, jotka voidaan helposti mukauttaa tarpeisiisi ja haluttuihin paikkoihin.