Välipala-automaatti työpaikalle

Välipalatauko aterioiden välillä piristää ja pitää verensokerin tasaisena. Välipala-automaateistamme tankkaat työpäivän aikana hyvää energiaa. Huomaat, että jaksat paremmin!

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää
 4. Välipala-automaatti työpaikalle
Pidä paussi

Ruokailutottumukset muuttuvat

Työelämä ja siihen liittyvät tavat ovat muutoksessa. Työskentelemme enemmän omilla ehdoillamme ja yhä useammalla on mahdollisuus tehdä töitä muualla kuin toimistossa.

Uusi joustava työskentelytapa on muuttanut työpäiviämme ja se näkyy myös ruokailutottumuksissa. Emme välttämättä syö enää samaan aikaan, samassa paikassa. Yksi syö lounaansa työpisteellään, toinen seisten jutellen samalla kollegoidensa kanssa, kolmas syö lämpimän ruoan vasta kotona.

Siksi on tärkeää pitää ihmisten saatavilla hyviä välipaloja, joilla voi helposti täydentää energiavarastoja aterioiden välillä. Välipala-automaatti tuo suolaiset, makeat ja ruokaisat välipalat kaikkien saataville kellonajasta riippumatta. Tutustu laitevaihtoehtoihin ja uuteen älyllääseen Grab&Go -välipala-automaattiin!

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja työpaikkojen tauoille

Haluatko tarjota energiaa antavia taukoja?
Autamme sinua parhaan ratkaisun löytämisessä.

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.