Vastuulliset tuotteet

Älykäs ja pitkäaikainen elintarviketuotanto on keskeisessä asemassa kestävän kehityksen kannalta. Tämän eteen työskentelemme päivittäin.

 1. Kotisivu
 2. Vastuullisuus
 3. Vastuullisuuden johtaminen
Vastuullinen kahvi pelican Rouge

Vastuullinen kahvi

Pelican Rougen kahvi hankitaan kestävin periaattein, paahdetaan vastustamattoman herkulliseksi ja pakataan huolellisesti matkalleen kohti asiakkaitamme. Meille on erittäin tärkeää, että ostamme kahvimme eettisesti vastuullisilta tuottajilta. Näin tuemme kehitysmaiden pieniä vastuullisia viljelijöitä.

Korkealaatuisen vastuullisen kahvin raaka-aineet on valittu laadun ja luonteen, ei määrän perusteella. Suurin osa maailman kahvista tulee perheviljelmiltä, jotka ovat kahvikaupassa yleensä varsin haavoittuvaisessa asemassa. Vastuullisuus on takuu siitä, että kahvin viljelijä saa työstään ansaitsemansa korvauksen.

 

Monipuolinen ja kestävä tuotevalikoima Pelican Rougelta

Monipuolinen ja kestävä tuotevalikoima

Reilun kaupan ainutlaatuiseen sertifiointijärjestelmään kuuluu tuotteen takuuhinta. Viljelijät saavat sadostaan aina vakaan korvauksen. Reilu kauppa parantaa kehitysmaissa asuvien perhetuottajien ja suurtilojen työntekijöiden työ- ja elinoloja sekä ympäristön hyvinvointia.

EU:n luomutunnus Lehtimerkki on pakollinen tunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Lehtimerkin käyttö edellyttää toimijan kuulumista viralliseen luomuvalvontaan.

UTZ-sertifikaatti on puolestaan alankomaalainen kahvin, kaakaon ja teen sertifiointijärjestelmä. UTZ tukee kestävää maataloutta ja parempia mahdollisuuksia maanviljelijöille, heidän perheilleen ja ympäristölle. UTZ-ohjelman avulla viljelijät oppivat parempia viljelymenetelmiä, parantamaan työoloja sekä pitämään parempaa huolta lapsistaan ja ympäristöstä.
Vastuullisuus tarkoittaa siis myös toimintaa ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Rainforest Alliance on kansainvälinen luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen ja kestävien elinolojen varmistamiseen keskittyvä järjestö.

Kysymyksiä tuotteistamme? Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.