Kotimaista lähdevettä

Lähdevesi on puhdasta, lisäaineetonta ja kaloritonta. On tärkeää juoda paljon työpäivän aikana. Se lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

Vesilaitteet
 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Lähdevesi
Pelican Rouge -lähdevesi

Kotimaista ja tutkittua lähdevettä

Suomen peruskarttaan on merkitty yli 22 000 lähdettä. Lähde tarkoittaa paikkaa, jossa pohjaveden pinta ja maanpinta ovat samassa tasossa. Lähdevesi on terveellistä, koska veden virratessa maan kerrosten läpi siihen imeytyy paljon mineraaleja. Lisäksi lähdevesi on usein varsin happirikasta.

Mistral-lähdevetemme tulee omasta lähteestämme ”Savonmuan Inarista”, johon se virtaa läheiseltä Kontiovuorelta syvältä maan uumenista, suomalaisen luonnon sydämestä. Ympäristökeskus on luokitellut alueen, jolla lähde sijaitsee, pohjavesialueeksi.

Lähdevetemme pullotetaan Jäppilässä yhdessä Pohjoismaiden moderneimmista pullottamoista, josta sitä toimitetaan suoraan asiakkaillemme 2–3 vuorokauden sisällä tilauksesta. 19 litran lähdevesipullot ovat kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Kierrätettyinä vesipulloista valmistetaan mm. muovisia puutarhakalusteita. Mistral-lähdevedellä on 12 kk:n säilyvyystakuu veden pullotuksesta alkaen.

Lähdevesipalvelullamme on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Lisäksi lähdevetemme laatua valvotaan säännöllisesti otettavien vesinäyteanalyysien ja omavalvontaohjelman johdolla.
 

Pelican Rougen lähdevedelle myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä

Pelican Rougen lähdevedelle on myönnetty Avainlippu-merkki. Tästä merkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen on myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta.

Lue lisää suomalainentyo.fi

 

Pyydä tarjous vesiautomaatista

Ota yhteyttä

Valitse kyselyn aihe alla olevasta listasta ja täytä lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Yhteydenoton syy

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

Pelican Rouge -lähdevesi

Puhdasta raikasta vettä

Raikkaan ja puhtaan veden saatavuus on tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnille. 85% aivoistamme koostuu vedestä. Nestevajaus voi johtaa lyhytkestoisen muistin huonontumiseen ja korkeampiin stressitasoihin.

Tarjoamme sekä erillisiä vesilaitteita että integroituja tyylikkäitä vesihanoja. Vesilaitteemme tarjoavat sekä huoneenlömpöistä että jäähdytettyä vettä.

Vesi on tärkeä osa hyvinvointia ja muodostaa olennainen osa päivittäisiä ravitsemuksellisia tarpeitamme. Vesi työpaikalla on hyvä sijoitus.

Lue vesiautomaateistamme

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.