Vesiautomaatista puhdasta ja raikasta vettä

Lähdevettä ja hiilihapotettua vettä vesiautomaatista tai kylmää vettä myös kahviautomaatista? Meiltä saat vesiautomaatit työpaikoille ja toimistoihin sekä palvelun.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Vesiautomaatit
Vesiautomatti työpaikalle Pelican Rougelta

Vesiautomaatit virkistykseen

Vesi vanhin voitehista

Vesiautomaatti muistuttaa veden juomisen tärkeydestä varsinkin kesällä. Järjestämällä helposti saataville raikasta, puhdasta vettä työpaikalle työnantaja tekee henkilökunnalleen palveluksen, joka tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän.

Veden tarjoiluun tarkoitettujen vesiautomaattien vaihtoehdoksi tarjolla on myös kahviautomaatteja, joihin voidaan tarvittaessa liittää kylmäyksikkö, jolloin automaatista saa sekä kuumia että kylmiä juomia. Vesiautomaattimme ja vesihanat ovat listattuna alla.

Valikoimastamme löytyy sekä lähdevesiautomaatit että vesijohtoverkkoon liitettävät vesilaitteet

Unite-vesiautomaatti Pelican Rougelta

Raikasta, jäähdytettyä ja suodatettua vettä

Unite-vesiautomaatti

Unite-vesiautomaatti tarjoilee sekä huoneenlämpöistä että jäähdytettyä kylmää vettä. Unitesta löytyy myös malli, josta saa sekä kylmää että hiilihapotettua vettä.

Iseo+ -vesiautomaatti

Raikasta jäähdytettyä vettä

Iseo+ -vesiautomaatti

Iseo+ -vesiautomaatti tarjoilee sekä huoneenlämpöistä että jäähdytettyä kylmää vettä. Iseo+ -vesilaitteesta on saatavilla myös malli, josta saa sekä kylmää että hiilihapotettua vettä.

Mistral-lähdevesiautomaatti Pelican Rougelta

Klassista muotoilua ja huippuhygieniaa

Mistral-lähdevesiautomaatti

Tämä lähdevesiautomaatti edustaa klassista muotoilua ja huippuhygieniaa. Automaatti tarjoaa sekä kylmää että huoneenlämpöistä 100% kotimaista lähdevettä.

Piccolo Fusion -vesihana Pelican Rougelta

Tyylikäs ja siro hana

Piccolo Fusion -vesihana

Erinomainen vesihanaratkaisu, kun sijoittelu ja design ovat yhtä tärkeitä ominaisuuksia kuin toiminnallisuus ja kapasiteetti. Soveltuu konttoritiloihin, pieniin konferenssitiloihin ja lobby-baareihin.

Lom Evo -vesihana Pelican Rougelta

Tyylikäs pylväsvesihana

Lom Evo -vesihana

Ruotsalaista designia oleva tyylikäs pylväsvesihana, jossa on musta kiiltolakkaus ja kromatut hanat. Hana soveltuu erinomaisesti ravintoloihin, isoihin konferenssitiloihin ja lobby-baareihin.

Albatross-vesihana Pelican Rougelta

Monipuolinen vesihana

Albatross-vesihana

Albatross tarjoaa erinomaisen vesihanaratkaisun, kun sijoittelu ja design ovat yhtä tärkeitä ominaisuuksia kuin toiminnallisuus ja kapasiteetti. Laite on varustettu kahdella hanalla, joka tarjoilee sekä hiilihapotettua että jäähdytettyä raikasta vettä.

Raikasta vettä myös kahviautomaatista

Lähdevesiautomaattien ja vesijohtoverkkoon liitettävien vesiautomaattien lisäksi tarjoamme myös kahviautomaatteja, joista on mahdollisuus saada kuumien juomien lisäksi kylmää vettä. Esimerkiksi Infinity, Virtu, Varea ja Zia -kahviautomaatteihin on saatavilla kylmävesiyksikkö sekä hiilihappovesitoiminto.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.