Vesiautomaatti työpaikalle ja toimistoon

Kun työpaikalla on helposti saatavilla raikasta juomavettä, ihmiset pysyvät virkeinä ja ajatukset kirkkaina.

Tutustu mallistoon
 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää
 4. Vesiautomaatti työpaikalle

Raikasta vettä työpaikalle ja toimistoon

Vesiautomaatti työpaikalla muistuttaa veden juomisen tärkeydestä varsinkin kesällä. Järjestämällä helposti saataville raikasta ja puhdasta vettä työnantaja tekee henkilökunnalleen palveluksen, joka tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän.

Selecta Finland tuo vesiautomaatit jokaiselle työpaikalle. Tuotevalikoimaan kuuluvat sekä lähdevesiautomaatit että vesijohtoverkkoon liitettävät laitteet ja hanat. Lähdevesipalvelumme sopii erinomaisesti toimistoihin, odotustiloihin ja julkisiin tiloihin. Lähdevesiautomaatteja voit nähdä esimerkiksi apteekeissa, lääkäriasemilla, toimistoissa tai paikoissa, joissa vesiliitäntää ei ole. Lähdevesiautomaattiin saat raikkaan, pullotetun ja kotimaisen lähdeveden, jota voidaan nauttia automaatista kylmänä tai huoneenlämpöisenä.

Jos toimistossanne tai työpaikallanne on mahdollisuus liittää vesiautomaatti vesijohtoverkkoon, suosittelemme vesiliitännäistä mallia, joka suodattaa ja viilentää vesijohtoveden, jolloin saat aina raikasta ja puhdasta juomavettä. Vesijohtoverkkoon liitetystä vesiautomaatista voit nauttia raikkaan ja kylmän veden lisäksi myös hiilihapotettua vettä (laitemallista, joka on varustettu hiilihapotusyksiköllä).

Nestetasapaino vaikuttaa ratkaisevasti energiatasoon ja työtehoon.

Kahdeksan lasia vettä päivässä

Nestetasapaino vaikuttaa ratkaisevasti energiatasoon ja työtehoon. Siitä huolimatta veden juonti voi unohtua. Aikuisen tulisi juoda päivän aikana vähintään kahdeksan lasillista vettä välttääkseen nestevajauksen. Kun työpaikalla on helposti saatavilla raikasta juomavettä, ihmiset pysyvät virkeinä. Vesi voitelee, piristää ja auttaa  läpi hektisimmänkin työpäivän.

Haluaisiko kylmää, huoneenlämpöistä vai hiilihapotettua vettä? Käytävälle, aulaan, neuvottelutilaan tai ravintolaan? Kaikki onnistuu. Tutustu vesiautomaatteihimme sekä design-hanoihimme ja ota yhteyttä! Suosittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivaa ratkaisua.

 

Oletko kiinnostunut vesiautomaateista?
Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Yksinkertaisilla keinoilla voi lisätä työntekijöiden hyvinvointa

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.