Horeca-ratkaisut

Selecta Finland tuo kahvilaitteet ja -tuotteet niin pienien kuin suurien Horeca-alan toimijoiden ulottuville. Olipa kyseessä sitten pieni kivijalkakahvila tai suurempi ketju, löydät meiltä ratkaisut kahviin liittyviin kysymyksiisi. Tervetuloa tutustumaan Pelican Rougen ja Lavazzan sertifioituihin kahveihin!

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Horeca-ratkaisut
Pelican Rouge tuo kahvilaitteet ja -tuotteet niin pienien kuin suurien Horeca-alan toimijoiden ulottuville.

HORECA – Hotelli, ravintola ja catering -ammattilaisten ratkaisut

Saako olla kahvia? Ehkä täyteläinen cappuccino tai virkistävä espresso? Modernissa kahvilakulttuurissa kahvin laadulla ja tarjoilulla on merkittävä rooli ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Asiakkaat ovat yhä tietoisempia kulutustottumuksistaan ja mieltymyksistään.

Voit törmätä laadukkaisiin kahvilaitteisiimme lukuisissa hotelleissa, kahviloissa ja ravintoloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme tarjota asiakkaamme tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet ja ratkaisut.

Haluatteko erinomaista Pelican Rouge -kahvia ja tarpeisiinne sopivan kahvilaitteen?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Kokonaisvaltaiset laite- ja tuoteratkaisut horeca-sektorille

Mutkatonta palvelua, rautaista osaamista

Tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja tuoteratkaisuja niin pienille kivijalkakahviloille kuin suurille ketjuliikkeillekin. Toimintavarmat laitteemme tarjoilevat herkullista kahvia, muita kuumia ja kylmiä juomia sekä pieniä välipaloja erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan ympäristöissä. Tutustu laiteratkaisuihimme.

Voit keskittyä olennaiseen – kattava huoltopalvelumme takaa laitteiden huolettoman käytön päivästä toiseen. Neuvomme mielellämme kaikissa tuotevalikoimaan, tuotteiden markkinointiin ja tarjoiluun liittyvissä kysymyksissä.

Pelican Rouge on keskieurooppalainen laatukahvisekoitus.

Pelican Rouge – oma kahvimme

Erotu kilpailijoistasi korkealaatuisella Pelican Rouge -kahvilla. Pelican Rouge on 1800-luvulle palautuva keskieurooppalainen laatukahvisekoitus, joka vastaa vaativimmankin kahvinystävän odotuksiin.

Kahvimme paahdetaan Hollannissa Pelican Rougen omalla kahvipaahtimolla. Tuotannon jokainen vaihe vastuullisesta ostoprosessista ja huolellisesta paahtamisesta pakkaamiseen sekä toimitukseen tähtää kohti täydellistä kahvihetkeä. Tarkkaan valikoiduista pavuista paahdettuja kahvipaahtimomme tuotteita nautitaan yli 50 maassa eri puolilla maailmaa.

Pelican Rouge -kahvit
Lavazza-kahvit

Lavazza - Italialainen laatukahvi

Lavazza-kahvi on italialaisen Luigi Lavazzan tulos innovatiivisuudesta ​​yhdistää kahveja eri puolilta maailmaa. Perheomisteinen kahvipaahtimo Lavazza perustettiin yli 120 vuotta sitten Torinossa. Kaikki sai alkunsa vuonna 1895, kun Luigi Lavazza osti pienen ruokakaupan ja näki kahvin mahdollisuudet suurten muutosten aikakaudella.

Lavazzalla on intohimo osaamiseen, joka tekee jokaisesta kahvikupillisesta ainutlaatuisen kokemuksen. Pelican Rougen valikoimasta löytyy kattava valikoima Lavazza-suodatin- ja papukahvia, jotka ovat UTZ, luomu- tai Rainforest Allience -sertifioituja.

Lavazza-kahvit
Sertifioidut Coffee Master ammattilaiset palveluksessanne.

Sertifioidut ammattilaiset palveluksessanne

Pelican Rougen Horeca-myyntihenkilöt ovat suorittaneet SCA:n Barista Skills Foundation ja Selecta Academy Coffee Master -koulutuksen, jonka ansiosta heillä on erinomaiset valmiudet tunnistaa esim. kahvin virhemaut.

SCA eli Speciality Coffee Association on maailman johtava kahviammattilaisten järjestö, jonka tarkoituksena on edistää osaamista kahvinvalmistuksessa ja tietämystä laatukahveista.

Selecta Coffee Master -koulutus on kolmiportainen; ambassador, professional ja master. Jaksoissa opiskellaan esim. kahvin historiaa, kahvipavun rakennetta, paahtamista, eri uuttomenetelmiä ja kahvilaitteiden säätämistä. Koulutukseen kuuluu myös eri teelaatujen opiskelua.

Pelican Rouge tarjoaa laajan valikoiman sertifioituja kahveja.

Vastuullisen kahvin sertifioinnit

Vastuullisuuden edistäminen liittyy kaikkeen toimintaamme. Siksi Pelican Rouge tarjoaa yhteistyökumppaneilleen laajan valikoiman kahveja, joista löytyy viralliset Reilu Kauppa-, UTZ-, Rainforest Alliance sekä luomusertifioinnit.

 • Reilu Kauppa -sertifiointijärjestelmä sisältää tuotteen takuuhinnan, joka varmistetaan tuottajalle. Viljelijät saavat sadostaan aina vakaan korvauksen. Reilu kauppa parantaa kehitysmaissa asuvien perhetuottajien ja suurtilojen työntekijöiden työ- ja elinoloja sekä ympäristön hyvinvointia.
 • EU:n luomutunnus Lehtimerkki on pakollinen tunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Lehtimerkin käyttö varmistaa, että toimija kuuluu virallisen luomuvalvonnan piiriin.
 • UTZ-sertifikaatti on puolestaan alankomaalainen kahvin, kaakaon ja teen sertifiointijärjestelmä. UTZ tukee kestävää maataloutta ja parempia mahdollisuuksia maanviljelijöille, heidän perheilleen ja ympäristölle. UTZ-ohjelman avulla viljelijät oppivat parempia viljelymenetelmiä, parantamaan työoloja sekä pitämään parempaa huolta lapsistaan ja ympäristöstä.
 • Rainforest Alliance on kansainvälinen luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen ja kestävien elinolojen varmistamiseen keskittyvä järjestö.

Vastuullisuus tarkoittaa siis myös toimintaa ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Yhteystiedot

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.